Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@14:19:45 GMT

زنگ تفریح خانوادگی با ورزش مهیج اسکی

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۴۶۱۹۴

زنگ تفریح خانوادگی با ورزش مهیج اسکی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، تجربه قدم زدن و برف بازی کوچک و بزرگ نمی شناسد؛ همه و همه از کودک تا کهنسال با بارش این نعمت الهی به وجد می آیند.

چندین سال است که آسمان کلان شهرها به دلیل آلودگی هوا و مهیا نبودن شرایط برای بارش برف ،این نعمت زیبا را از شهرنشینان دریغ کرده است و برای لذت بردن از منظره های پوشیده از برف و راه رفتن در زمین برفی و تفریح مردم را به طبیعت اطراف شهرها کشانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیست اسکی فریدون شهر درحدود ۲۰۰ کیلومتری شهر و در غرب استان اصفهان، علاقه مندان زیادی را از سراسر نقاط به این منطقه زیبای گردشگری جذب کرده است تا لحظات خوشی را در کنار خانواده به یادگار ثبت کنند.

ویژگی ها و امکانات و البته محدودیت های مجموعه پیست اسکی فریدون شهر را از رئیس هیئت اسکی استان اصفهان جویا شدیم.


محمود یسلیانی رئیس هیئت اسکی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،   با اشاره به بارش های پاییزی امسال عنوان کرد: با بارش برف پاییزی،فعالیت مجموعه پیست اسکی فریدون شهر از۲۲ آذر ماه آغاز شد و با وجود  محدودیت هایی در ارائه خدمات، با استقبال خوبی از سوی مردم استان اصفهان و دیگر شهرهای هم جوار روبه رو شد.

یسلیانی با اشاره به راه اندازی مدرسه اسکی و آموزش این ورزش مهیج افزود: مجموعه پیست اسکی فریدون شهر در روزهای یک شنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت ۱۴ تا ۱۶ بعد از ظهر و روز‌های چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه ساعت ۹ صبح تا ۱۶ بعد از ظهر و با حضور ۱۰۵ مربی در رشته‌های اسنو برد و آلپاین به بانوان و آقایان علاقه‌مند آموزش می‌دهند.

او ادامه داد: در این مدارس لوازم وتجهیزات اسکی مهیا است که دوستداران این ورزش، می توانند از این تجهیزات بهره ببرند.

رئیس هیئت اسکی استان اصفهان به دیگر امکانات تفریحی این مجموعه اشاره کرد و گفت: بازی هایی چون زیپ لاین، تله سیژ، لوژسواری و همچنین رستوران،کافی شاپ در این مجموعه آماده پذیرایی از مسافرین است.

برگزاری مسابقات و جشنواره های برفی در پیست فریدون شهر

یسلیانی با بیان اینکه این مجموعه میزبان مسابقات اسکی و جشنواره های گوناگون است،گفت: مسابقات کشوری المپیاد استعدادیابی، مسابقات قهرمانی و انتخابی کشور در ۵ رده سنی در سطح آقایان و بانوان و جشنواره تندیس برفی و جشنواره روز برفی از اول بهمن ماه آماده استقبال از میهمانان و علاقه مندان از سراسر کشور است.

او در خصوص محدودیت های مجموعه پیست اسکی فریدون شهر و افوس عنوان کرد: هیئت اسکی، رشته ای نوپا و جدید است که در این مدت کوتاه علاقه مندان زیادی را به این رشته ورزشی جذب کرده و نیاز به توجه بیش از پیش از سوی فدراسیون ورزش و جوانان دارد تا این ورزش در استان و در شهرستان فریدون شهر رونق بیشتری یابد.

باتوجه به اینکه غرب استان اصفهان ظرفیت بالایی در توسعه پیست های اسکی دارد، ضروری است تا مسئولان فدراسیون اسکی با کمک حامیان مالی، اقدام به برگزاری جشنواره های این ورزش و دیگر شاخه های مرتبط با این ورزش کنند .

در همین مسابقات و جشنواره ها قطعا استعدادها و ظرفیت های نهفته ای وجود دارد که درصورت شناسایی و فراهم کردن شرایط و تجهیزات ورزشی برای ورزشکاران،می توان آینده ورزشی اسکی را تضمین کرد.

در ضمن بسیاری از مردم در فصل زمستان از گوشه های مختلف کشور به مناطق غربی استان به ویژه فریدون شهر و افوس سفر می کنند تا لحظات شاد و مفرحی را در کنار خانواده سپری کنند، فارغ از اینکه اصول حرفه ای این ورزش را بدانند.

ضروری است با راهکارهای مختلف از جمله رسانه ها، برگزاری کلاس های آموزشی و برنامه هایی از این قبیل ، از حوادث ناگواری که به دلیل استفاده نادرست از تجهیزات غیر استاندارد اتفاق می افتد، جلوگیری کرد. 

گزارش از نعیمه حکمت پور

انتهای پیام / س 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیست اسکی بارش برف فدراسیون ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه اسم و فامیلی را می‌توان تغییر داد؟

افراد به دلایل مختلف ممکن است تصمیم به تغییر نام و نام خانوادگی خود داشته باشند و بخواهند شناسنامه خود را در این خصوص اصلاح کنند، لازم است بدانیم این موضوع مستلزم قوانینی است که باید به آنها توجه کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع تغییر اسم و فامیل است؛ هیچ محدودیتی برای درخواست تغییر نام خانوادگی وجود ندارد و هر کسی می‌تواند برای تغییر نام خانوادگی خود به سازمان ثبت احوال مراجعه کند و درخواست را داشته باشد، اما همه افراد موفق به تغییر نام خانوادگی خود نخواهند شد، چرا که در این خصوص قوانینی وجود دارد.

طبق ماده ۲۰ قانون ثبت احوال، انتخاب بعضی نام‌ها ممنوع است، همچنین افرادی که این نام‌ها را داشته باشند با رعایت مقررات می‌توانند نام خود را تغییر دهند؛ افرادی که نامشان نامتناسب با جنس است (مانند ماشاالله برای بانوان و اشرف و اکرم برای آقایان)، افرادی که نامشان اسامی ایام هفته (مانند شنبه، دوشنبه) باشد، افرادی که نامشان مرکب ناموزون (مانند: سعید بهزاد، شهره فاطمه) باشد و یک نام محسوب نشوند، افرادی که نام آنها موجب هتک حیثیت مقدسات اسلامی می‌شود.

افرادی که نامشان ترکیبی از اسم و عنوان و عناوین لشکری یا کشوری (مانند سروان، سرتیپ، دکتر، شهردار یا سروان محمد و شهردار) است، افرادی که نامشان القاب ساده و مرکب (مانند ملک الدوله، خان، یا شوکت الملک، حاجیه سلطان و سلطانعلی) باشد، افرادی که نامشان زننده و مستهجن است (زننده و مستهجن بودن این نام‌ها باید به تأیید شورای عالی برسد)، افرادی که نامشان مغایر با کرامت انسانی و شأن و منزلت آنها مانند گرگ، قوچی است، افرادی که نام آنها مغایرت زیادی با عرف و فرهنگ و مقدسات مذهبی دارد (مانند چنگیز)، افرادی که نامشان فرهنگ بیگانه را اشاعه و ترویج می‌کند (مانند وانوشکا) از دیگر افرادی هستند که می‌توانند نام خود را تغییر دهند.

افرادی که معنای لغوی نامشان در جامعه غیرقابل پذیرش بوده و سبب تحقیر اشخاص می‌شود، افرادی که نامشان کلمات زائد و غیرضروری (مانند قلی، غلام) دارد، افرادی که نامشان به علت لهجه گوینده و آشنا نبودن مأمور ثبت با لهجه‌ها و الفاظ و معانی محلی اشتباه نوشته شده است (مانند منیجه به منیژه)، افرادی که نام آنها با پدر و یا مادر خود یکسان است، افرادی که نامشان با برادران یا خواهرانشان یکسان باشد، افرادی که می‌خواهند نامشان از عربی به فارسی نوشته شود (مانند رحمن به رحمان، اسمعیل به اسماعیل، اسحق به اسحاق)، افرادی که مشرف به دین اسلام با تأیید مراجع ذی‌صلاح می‌شوند، افرادی که تغییر جنسیت داده‌اند و دادگاه به صدور حکم تغییر نوع جنس در اسناد سجلی و شناسنامه اقدام کرده است، افرادی که نامشان دارای پیشوند خاص (مانند عبد که خاص اسامی و صفات ذات پروردگار است) باشد، این افراد نیز می‌توانند نام خود را تغییر دهند.

طبق ماده ۲۰ قانون ثبت احوال کشور، تشخیص نام‌های ممنوع با شورای عالی ثبت احوال است و این شورا نمونه‌های آن را تعیین و به سازمان اعلام می‌کند، همچنین انتخاب نام در مورد اقلیت‌های دینی شناخته شده در قانون اساسی تابع زبان و فرهنگ دینی آنها است؛ لازم به ذکر است که ذکر سیادت در اسناد سجلی ساداتی که سیادت آنها در اسناد سجلی پدر یا جد پدری مندرج باشد یا سیادت آنها با دلایل شرعی ثابت شود الزامی است، مگر افرادی که خود را سید ندانند یا عدم سیادت آنان از لحاظ شرعی احراز شود.

طبق آئین نامه اجرایی ماده ۴۰ قانون ثبت احوال، نام‌های خانوادگی که از واژه‌های نامناسب تشکیل شده باشند، نام خانوادگی طولانی که بیش از دو کلمه نباشند، نام خانوادگی که از واژگان خارجی تشکیل شده باشند، نام‌های خانوادگی که از کلمات مغایر با ارزش‌های فرهنگ اسلامی و مذموم تشکیل شده باشد، نام خانوادگی که از مناصب یا القاب و عناوین و واژه‌های منسوب تشکیل شده باشد، نام خانوادگی که از اسامی محل یا منسوب به محل و نامناسب تشکیل شده است، نام خانوادگی که موجب ننگ و سرافکندگی باشد، می‌توانند تغییر کنند، همچنین اگر نام خانوادگی با نام خانوادگی پدر، جد پدر، فرزند، برادر، خواهر و عمو یکسان نباشد و افراد برای حفظ وحدت فرد بخواهند آن را تغییر دهند، بلامانع است.

افرادی که خواهان تغییر نام هستند، باید ۱۸ سال به بالا بوده یا اگر کمتر از ۱۸ سال دارند، باید دارای حکم رشد باشند؛ پدر یا جد پدری می‌تواند با ارائه شناسنامه اقدام به تعویض نام فرزندان کمتر از ۱۸ سال کند، همچنین سرپرست قانونی (قیم، امین، وصی) با ارائه مدارک مستند برای افراد صغیر و محجور که سمت او احراز شده باشد، می‌تواند اقدام کند.

کد خبر 751351

دیگر خبرها

  • (ویدئو) یک راز خیلی‌خیلی مهم موفقیت: از اسکی‌بازان بیاموزیم
  • یک راز خیلی خیلی مهم موفقیت: از اسکی بازان بیاموزیم
  • تسریع در ساخت نهضت ملی مسکن در شهر فرخشهر ضرورت دارد
  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • برگزاری نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال ۱۴۰۳
  • ثبت رکورد طولانی ترین پرش اسکی توسط تیم ردبول (فیلم)
  • چه اسم و فامیلی را می‌توان تغییر داد؟
  • 5 تفریح جذاب برای اینکه گرمای هوا در تور دبی تابستان 1403 را احساس نکنید!
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم